Niels Petersen Automobiler A/S

Niels Petersen Automobiler Holsted Park 12, 4700 Næstved

OPEL ASTRA 5-DØRS.

Et design, der tiltrækker.

Skarpe linjer, atletisk udtryk og det imponerende "svævende tag” – den nye Astras design er fuld af dynamiske detaljer. Et indvendigt design i den højeste kvalitet samt imponerende fælge øger tltrækningen og virker ekstra overbevisende. Den nye Astra er skræddersyet til at gøre livet lettere for dig. Med et indvendigt design i højeste kvaliet sætter Astra nye standarder i kompaktklassen.

 

Den nye generation af Opel-motorer er økonomiske, effektive og højtydende. Vælg mellem dieselmotorer med op til 136 hk (100 kW) eller benzinmotorer med op til 150 hk (110 kW). Motorerne fås med Opels moderne gearkasser. I Sportsmode reagerer motoren hurtigere, hvilket giver en mere dynamisk køreoplevelse.

 

 

Udvendigt design

Skarpe linjer, atletisk udtryk og det imponerende "svævende tag” – den nye Astras design er fuld af dynamiske detaljer. Et indvendigt design i den højeste kvalitet samt imponerende fælge øger tltrækningen og virker ekstra overbevisende.

 

Invendigt design

Den nye Astra er skræddersyet til at gøre livet lettere for dig. Med et indvendigt design i højeste kvaliet sætter Astra nye standarder i kompaktklassen.

 

Innovationer

Se og bliv set. Som den første i sin klasse har den nye Astra IntelliLux LED® Matrix-forlygter, som lader dig bruge langt lys, uden at forstyrre dine medtrafikanter. I kombination med innovative assistancesystemer giver den nye Opel Astra en mere sikker og afslappende køreoplevelse.

 

Tilslutningsmuligheder

Smartphone eller tablet, Android eller iOS? Opels smarte IntelliLink® infortainmentsystemer fungerer til det hele. Apple CarPlay og Android Auto lader dig projektere specifikke apps og funktionaliteter fra din smartphone på den op til 8” store touch farveskærm. Med det eksklusive Navi 900 IntelliLink® er navigationsvisning i 3D standard.

 

Køreglæde

Den nye generation af Opel-motorer er økonomiske, effektive og højtydende. Vælg mellem dieselmotorer med op til 136 hk (100 kW) eller benzinmotorer med op til 150 hk (110 kW). Motorerne fås med Opels moderne gearkasser.